OM OS

Bag PersonligtLederskab.dk står True North, herunder Nicolai Moltke-Leth og Christian Lund. Mere end 50.000 personer har deltaget i workshops eller programmer som vi eller True North har afholdt. Primært med fokus på personlig udvikling el. personligt lederskab. Fra unge mennesker til topledere i Fortune 500 virksomheder til internationale NGO’er. Vi har igennem tiden haft fornøjelsen af at arbejde med personer og organisationer fra mere end 30 forskellige lande.

OM PERSONLIGTLEDERSKAB.DK

På PersonligtLederskab.dk finder du artikler, videos og guides indenfor personlig udvikling. Den nuværende udgave af siden – lanceret i Juni 2020 – er en “test udgave”. Der er mange nye artikler og videos på vej over sommeren, samt et nyt design og nye funktioner på platformen (bl.a. et modul til kilder/referencer i bunden af alle artikler). Følg med i det nye indhold og vores arbejde med PersonligtLederskab.dk her på siden via nyhedsbrevet, på Instagram eller Youtube (kommer snart). 

lad os vise vej

Hvis du eller ny, eller vil have vores guide til hvor du skal starte, så finder du her en introduktion med de vigtigste artikler og videos:

Eller kig på egen hånd

Leder du efter noget bestemt eller vil du bare kigge på egen hånd? Så få overblikket i biblioteket hvor du finder alle artikler og videos:

hold dig opdateret

Få en e-mail når der er nye artikler og videos:

PersonligtLederskab.dk | Start her | Bibliotek | Om os